Nieuws

Draag je dierbaren altijd bij je met de herinneringssieraden van Tadblu

Sinds 2016 ontwerpt en produceert het Genkse bedrijf Tadblu herinneringssieraden: ringen, armbanden en hangers voor mannen en vrouwen met daarin de assen van een overleden dierbare. Oprichters Cynthia en Patrick hadden één simpele wens: moderne en elegante juwelen maken voor nabestaanden om hun geliefde overledenen of huisdieren op een waardige wijze te koesteren.

Een gepersonaliseerd aandenken dat past bij jouw herinnering

Tadblu heeft een compleet assortiment, voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele ring, een betekenisvolle hanger, of een charm armband, ze hebben voor ieder wat wils. Bovendien zijn de sieraden verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, zodat je een uniek en gepersonaliseerd aandenken kunt creëren dat past bij jouw herinneringen.

tadblu ringen

Unieke herinneringsproducten met een grote vulruimte

Wat Tadblu zo uniek maakt, is de grotere vulruimte in de ashouder. Zo kunnen uitvaartondernemers de sieraden gemakkelijk zelf vullen en afsluiten. Dit staat in sterk contrast met andere merken van herinneringsjuwelen waar vaak amper plaats is voor de assen van de overledene.

Internationaal geregistreerd

Wat begon als een bedrijf met handgemaakte sieraden, groeide al snel uit tot een wereldwijd geregistreerd merk met meer dan 50.000 verkochte sieraden in verschillende landen. De sieraden worden volledig in-house ontworpen en zijn internationaal gepatenteerd om vervalsingen tegen te gaan. Dit waarborgt de kwaliteit en originaliteit van zowel de materialen als het sieraad zelf.

tadblu armband heren

Meer info?

Soms is een tastbaar aandenken alles wat we nodig hebben om troost te vinden in moeilijke tijden.

De sieraden van Tadblu zijn verkrijgbaar bij verschillende uitvaartondernemers. Geïnteresseerde begrafenisondernemers kunnen contact opnemen om de producten in hun gamma op te nemen.

Meer informatie via www.tadblu.com, of via e-mail info@tadblu.com.

Een dierbare herdenken op Inmemoriam.be?

Bekijk onze rouwberichten >