René François Aerts

84 Ans

Date de naissance Esperce (Frankrijk)

Date de décès 29/06/2024 Brugge

René François Aerts
Brugge
  • leys Alfons

Avis de décès

(2)
  • René François Aerts
    Source
    • Het Belang van Limburg

Condoléances

  1. Willems Martha

    Oprechte deelneming aan tante Jeanne Filip,,Rommy en familie vanwege Willems -Cuypers Maria,Willems Martha en de ganse familie. Spijtig dat we het zo laat wisten. Veel sterkte!

  2. Simone, Denise en Rita Vidal a placé une fleur

    Met innige deelneming.

  3. leys Alfons a allumé une bougie
  4. Heidi Aerts

    Onze oprechte deelneming bij het verlies van nonkel René. We wensen tante Jenny, Rommy, Philippe en zijn kleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.
    Veel liefs, Heidi, Brian, Thomas en Liam

De beer, hij is niet meer… Sterk als een beer, was je. Werken als een paard kon je. Je was moedig als een leeuw. De middelste van elf, een vreemde eend in de bijt. Alles durfde je aan, alles kon je aan: haantje de voorste thuis, op school, op de boot, in de mijn, manusje van alles, een duizendpoot, een ijverige bij. Koppig ook als de viervoeter met de lange oren. Apetrots was je op je arbeid, op het werk van je kinderen, op de prestaties van je kleinkinderen. Immer ging je piekfijn de deur uit, fier als een pauw. Wij nemen afscheid van je, bedroefd door je plotse heengaan, dankbaar voor alles wat je voor ons deed. Laat de ouwe koeien nu maar in de gracht. Rust in vrede. De zonnebloemen zullen bloeien. Aan het strand wachten wij tot de zeearend aanvliegen komt.