Marc Vansteenkiste

84 Jaar

Geboren Roeselare

Overleden 15/04/2022 Oostende

Marc Vansteenkiste
Oostende

    Rouwberichten

    (2)

    Rouwregister

    1. Filip Desmet en Marian Puype

      Onze oprecht medeleven bij het verlies van jullie dierbare echtgenoot en papa.

    2. Jos Marinus

      Mijn oprechte deelneming.
      We zullen Marc blijven herinneren als een leuke gedreven man !!

      Jos Marinus
      oud voorzitter VIB

    3. Ivo Onraedt

      Beste Familie
      Wij leven met jullie mee bij het overlijden van Marc. Zijn enthousiasme en levenslust zu!llen ons altijd bijblijven

    4. Hanjoul Luc

      Mijn oprecht gemeende deelneming bij het overlijden van Marc. Hij was een van de personen met een ongebreidelde humor in vergaderingen en op VIB bijeenkomsten. Ook hij heeft mij geïnspireerd. Met deze wens ik de ganse familie sterkte toe en vooral vergeet hem niet.
      Luc en Annie Hanjoul

    5. Leo De Jonghe

      Onze innige deelneming bij het overlijden van Marc Vansteenkiste , uw geliefde echtgenoot ,vader en grootveder .
      Leo en Andrea De Jonghe- Tilleman
      Nieuwe steenweg ,4
      8377 Zuienkerke

    6. Mia Van Dierdonck

      Marc was 14 jaar lang mijn baas in de aankoopdienst. Toen ik als 19 jarig meisje bij hem kwam werken, voelde ik mij aanvankelijk wat overweldigd door zijn enthousiasme en drukte. Toen ik hem beter leerde kennen, zag ik dat hij heel gewoon was en begaan met zijn mensen. Oprechte deelneming.

    7. Quintyn Paul

      Nadia en familie , onze Oprechte Deelneming bij het overlijden van Marc . ik zelf heb 46 jaar gewerkt in den Erta zoals wij dat zeiden , ben met hem in 1982 naar Portugal geweest en Marc leren kennen als een joviale man , dikwijls een pint gedronken, dingen om nooit te vergeten , veel sterkte

    8. Nicole Geerkens

      Marc was een man die je zeker herinneren zal. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die hem heeft ontmoet en zich dat niet meer herinnerd. Altijd goedlachs en een bruisende energie. Aan heel de familie sterkte en dat jullie veel troost mogen halen uit mooie herinneringen.

    9. Chris Meyer

      Mijn welgemeend medeleven aan de familie en vrienden met het verlies van hun dierbare. Ik zal mij Marc altijd herinneren als een goedlachse en sympathiek bestuurslid bij VIB, gedreven en bruisend van energie. Hij zal gemist worden

    10. Louis De Raedt

      Wat een droeve verrassing toen ik vanmorgen het overlijdensbericht van Marc in de krant las. Wij waren beide jaren actief in de Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek (VIB) en ik bewaar de beste herinneringen aan Marc. Mijn innige deelneming, vooral voor Nadia. (Schoten)

    ​​​